Nethdd
Image default
Management

Top ten small business ideas

Top tien van ideeën voor kleine ondernemingen

 

1. Vertaler

Naarmate de wereld globaler wordt, blijft de behoefte aan vertaaldiensten toenemen. In sommige gevallen gaat het om het vertalen van e-mails, documenten en inhoud, maar andere zijn meer servicegericht, zoals het begeleiden van groepen of bedrijfsleiders op internationale reizen. Het is belangrijk te weten dat je niet alleen conversatievaardigheden nodig hebt, maar ook grammaticaal en structureel begrip van een taal.

 

2. Tutor

Als je een volwassene bent die zijn middelbare school- en/of universiteitsdiploma heeft gehaald, kun je kinderen waarschijnlijk wel iets leren. Als je affiniteit hebt met lesgeven, probeer het dan eerst eens met bijles geven. Niet alleen kun je bijles geven aan meerdere studenten, je kunt ook verschillende onderwerpen behandelen, zoals SAT’s of remedial Spaans. De tijd inzet blijft volgens wat je wilt en kleine tutoring bedrijven zijn in hoge vraag, zelfs op afstand.

 

3. Nanny

Mensen blijven maar baby’s krijgen! Als je ervan houdt om met kinderen te spelen, je fantasie te gebruiken en snacks in te pakken, is een kinderoppasbedrijf misschien iets voor jou. Afhankelijk van uw niveau van toewijding aan een gezin, soms nannying posities bieden voedsel, kost, en voordelen, of je zou kunnen zijn een part-time nanny!

 

4. IT-advies

Dit is een klein bedrijf dat altijd nodig is voor andere kleine bedrijven. Als je je weg weet in een IT-stack en weet hoe je het moet repareren als het stuk gaat, maak dan een website en begin met het innen van betalingen, want er is veel vraag naar je.

 

IT-professionals worden goed betaald per baan of per uur.

 

beste-kleine-bedrijfsideeën-van-huis-uit-technology-consulting

Afbeelding bron

 

5. Online adverteerder

Op dit punt, om te zeggen dat digitale marketing is een steeds groeiende industrie is om te zeggen dat de hemel is blauw. Het is een feit en bedrijven die willen overleven moeten investeren in online marketingstrategieën, maar eigenaren van kleine bedrijven met veel petten op hebben geen tijd om te leren of bij te blijven met de steeds veranderende platforms. Overweeg het starten van een reclame-opdracht voor kleine bedrijven. Je zou zelfs kunnen eindigen met het starten van uw eigen bureau.

 

Als u wilt leren over online reclame, bent u op de juiste plaats, mijn vriend (zowel op deze blog en in dit bericht). Hier zijn onze beste aanbevelingen:

 

De 9 beste gratis Google Ads Trainingscursussen voor elk niveau

De 8 Facebook Ads Cursussen voor elk niveau

Kleine winstgevende bedrijfsideeën

Waarom een bedrijf starten als je niet zeker weet dat je geld zult verdienen? We werken allemaal om te leven (hopelijk), en deze kleine bedrijfsideeën zullen je het meeste geld opleveren om je bankrekening mollig en je vakanties fancy te houden.

 

6. Klusjesman

Alle ambachten onder de knie, geen meester, maar vaak beter dan één. Terwijl ik bezig ben met de renovatie van een oud huis, heb ik klusjesmannen nog nooit zo gewaardeerd. Als je handig bent in huis en graag uitzoekt hoe je dingen moet repareren, dan is een klusjesbedrijf misschien iets voor jou.

 

De betaling voor klusjesmannen varieert op basis van het type en de lengte van een klus.

 

Gerelateerd: Home Services Reclame Benchmarks

 

7. Evenementenorganisator

Dit kan vallen in creatieve kleine bedrijven, maar het is ook een vrij vaste baan (ondanks de pandemie). Mensen zullen altijd verjaardagen, bruiloften, jubilea, vakanties vieren, en hebben hulp nodig bij het plannen van de evenementen. Als je hypergeorganiseerd bent, met de beste katten kunt hoeden en oog voor detail hebt, overweeg dan om evenementen te plannen!

 

klein-winstgevend-bedrijf-ideeën-evenementen-planner

Afbeelding bron

 

8. Transcriptie

Nu video-inhoud met het jaar populairder wordt, worden transcriptiediensten nog belangrijker. In feite was ik vorige week nog wanhopig op zoek naar transcripties. Nu, ik verwijs naar casual marketing video transcriptie, maar voor een juridische of rechtbank transcriptionist of medisch, heb je certificeringen nodig die vrij betaalbaar zijn om te krijgen.

 

Transcriptionisten maken een gemiddelde van $ 52.000 per jaar.

 

9. Verhuizers

We hebben gezien een uitslag van grote verhuizingen de afgelopen jaren met mensen verlaten stedelijke gebieden naar huizen te kopen in de voorsteden-en sommige migratie terug naar grote steden ook. Verhuizen is voor niemand leuk en kleine verhuisbedrijven hebben een fortuin verdiend aan deze vastgoedhausse. Doe mee met de actie door een klein verhuisbedrijf te beginnen.

 

Verhuizers worden meestal betaald per uur of per klus, als het een meerdaagse verhuizing buiten de staat betreft.

 

goede-kleine-zaken-ideeën-exela-verhuizers

Afbeelding bron

 

10. Antiquiteiten renovatie

Oke, het is waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van deze, en het is waarschijnlijk vooral van toepassing op mensen die wonen in historische gebieden. Echter, er is een niche markt voor mensen die in staat zijn om te herstellen en opnieuw installeren van originele armaturen in oude huizen, van kast trekt om bakstenen en oude ruiten. Ik heb zelfs 200 jaar oude bakstenen gekocht die specifiek voor mijn stad zijn, om in het huis te plaatsen dat ik aan het renoveren ben. Dus als vintage charme uw stijl is, dan is dit kleine bedrijf dat misschien ook.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/