Nethdd
Image default
Food and Drink

Oosters genieten in Eindhoven

Bent u liefhebber van de Oosterse keuken? De oneindige diversiteit aan smaken, kleuren en geuren maken deze keuken een favoriet van velen. Houdt u van pittig of bent u een voorstander van zoet? Deze keuken biedt voor ieder wat passends.

Logisch dat met zo een diversiteit aan gerechten het aanbod aan Oosterse restaurants in Nederland de afgelopen jaren ook sterk is gestegen. Zo ook in Eindhoven, waar op Aalsterweg 322 toch wel een heel uniek en sfeervol restaurant is gevestigd.

OZZO Sushi & Lounge is misschien wel het meest trendy Oosterse restaurant van Eindhoven. Met haar hoge plafonds, diepblauwe fluwelen fauteuils en houten elementen wordt klassiek met modern gecombineerd. Hetzelfde geldt voor de menukaart waar traditie geserveerd wordt met een moderne twist. Wat dacht u van de Pulled Beef Rendang Style burger waar de traditionele Indonesische Rendang wordt gecombineerd met een heerlijke burger? Daarnaast biedt de kaart diverse traditionele sushi-soorten, zoals nigiri en sashimi én moderne varianten zoals de Miami Style Sushi en Chef’s Choices. 

Naast een heerlijke menukaart biedt het restaurant een uitgebreide wijnkaart aan, zorgvuldig samengesteld door een sommelier. Daarnaast maakt het barpersoneel heerlijke cocktails. Wilt u liever niet meer naar huis rijden? Bekijk dan de overnachtingsmogelijkheden bij Hotel Eindhoven.

Wilt u ook genieten van een heerlijk diner maar dan op uw eigen bank? Geen probleem, bij OZZO Sushi & Lounge kunt u ook sushi afhalen. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven, samen met eventuele wensen & allergieën. Handig om te weten: het restaurant heeft een goede bereikbaarheid dankzij de directe ligging aan de A2 en A67. De afhaaloptie is ook ideaal voor als u uw eters wilt verrassen met een heerlijk en divers diner.

Wilt u meer informatie? De medewerkers van OZZO Sushi & Lounge beantwoorden graag telefonisch al uw vragen via 040 211 60 33.

https://www.hoteleindhoven.nl/