Nethdd
Image default
Health

De vijf gouden regels voor Tinder

Internet dating is klote. Dit heb ik al velen mannen horen zeggen en dit komt meestal omdat die mannen al maanden bezig zijn en nog geen date hebben gehad. Ik begrijp dat we, als het niet wil lukken met de liefde online, het liefst het gehele world wide web de schuld willen geven, maar net zoals dat je niet de gehele kippen-industrie de schuld kunt geven voor een slechte kippenpoot bij KFC kunnen we ook het internet niet de schuld geven van onze onze dating ellende. De schuld ligt maar bij één persoon en dat ben JIJ.

 

Tinder is de grootste dating app ooit. Nooit hebben mijn vrienden en ik in zo’n korte tijd met weinig tot geen inspanning zoveel dates gehad. Het geweldige aan Tinder is dat het je toestaat om in wezen een “speeddate” te hebben met een match en als dat klikt verder te daten. Ja, niet elk meisje zal ‘ja’ zeggen op je verzoek om een romantische avond onder de sterren door te brengen, maar ze zijn wel met een reden op Tinder en ze hebben je geliked dus ze zullen waarschijnlijk overwegen om je te willen ontmoeten. En daarom wil ik de vijf gouden regels van Tinder met je delen, zodat ook jij kunt genieten van de voordelen die Tinder te bieden heeft en waar al zoveel mensen van profiteren.

 

  • 5 goede foto’s: mannen, ik heb het niet over spiegel selfies of selfies met een ontbloot bovenlijf. Verwijder deze onmiddellijk uit je telefoon. Dit zou geweldig zijn als je op Grinder stond ingeschreven, maar gelukkig voor ons mannen zijn de meeste vrouwen echt niet op zoek naar een sixpack online. Ze zien die iedere dag en overal. De foto’s moeten duidelijk zijn, dus gebruik in ieder geval een iPhone 6, maar ik stel voor dat als je een camera hebt dat je die gebruikt.

Je hebt een foto nodig waar je gezicht duidelijk op staat, een shot van je gehele lichaam, een schot terwijl je van een activiteit geniet en een foto die laat zien hoe geweldig je leven is. Ik zou ook voorstellen dat je geen foto’s plaatst waarop je gedronken hebt of waar je op staat met meisjes. Sommige mannen plaatsen foto’s waarop ze zijn omringd door meisjes in een nachtclub. Dit ziet er gewoon zielig uit. Toon jezelf met een paar vrienden in stijlvolle situaties, zodat je overkomt als een coole kerel. Einde verhaal. Selfies zijn een grote NO NO. Oh ja en geen foto’s van je… mannelijkheid, maakt niet uit hoe indrukwekkend je denkt dat dit ook is.

  • De openingszin: oké, wis de volgende zin uit je geheugen “Hé, hoe gaat het?” NOOIT ZEGGEN!!! Zeg dit s.v.p. nooit meer. Weet je hoeveel matches een mooi meisje per dag krijgt? En jij opent met de meest saaie alledaagse zin ooit. Verplaats jezelf eens een moment in dat meisje. Ze heeft zich net aangemeld bij Tinder. Waarschijnlijk omdat ze verveeld is en een beetje nieuwsgierig. De meeste meisjes zien het waarschijnlijk als een spel en zijn niet van plan om ooit iemand te ontmoeten, maar het zal maar net wel het geval zijn dan moet je toch komen met iets dat leuk is. Maak het opvallend en stel geen vragen. Ze kan reageren als ze dat wil en zo niet, ook prima. Het moet niet beladen zijn en zonder zorgen en eigenlijk in een zin weergeven wie je bent. Hier zijn een aantal van mijn favoriete openingszinnen.

Je kunt zien dat al deze openingszinnen één ding met elkaar gemeen hebben. Ze communiceren dingen je niet echt kunnen schelen, dat je het leven niet te serieus neemt, dat je een gelukkig man bent, dat je leuk ben en dat je waarschijnlijk ook nog eens een coole kerel bent.

 

  1. de wereld van Tinder beweegt snel, net zoals het echte leven trouwens. Vrouwen zijn emotionele wezens en zodra ze stoppen met iets te voelen, zullen ze je vergeten. Je zou geweldig kunnen zijn op maandag, maar dinsdag, kan ze je a weer helemaal vergeten zijn. Dit is de reden waarom je de echte persoon zo snel mogelijk moet ontmoeten. Tinder moet je alleen gebruiken om in contact te komen. Daarna moet je zo snel als je kunt offline met haar afspreken. Vraag binnen 4-6 berichten haar nummer. Zorg dat het leuk, leuk en nog leuker is en zeg dan de volgende zin.

“Ik wil graag levens inspireren. Zo klinkt het niet alsof je een engerd of een stalker zou kunnen zijn. Geef me je nummer want dan kan ik je misschien een bericht zenden.”

 

  1. mijn advies is om nog voor diezelfde avond af te spreken. Maar ik begrijp dat sommige mensen misschien moeten werken en ja dan zul je even moeten wachten. Maar regel wel zo snel mogelijk een date en tot die tijd moet je, zo nu en dan, een grappig bericht sturen zodat je vers in het geheugen van het meisje zult blijven. Vergeet niet, vrouwen volgen hun emoties, dus blijf haar emotie voeden want anders zal het snel afgelopen zijn.

                                                                                              

  1. dit kan een kwaliteitsprobleem zijn. Maar als je eenmaal de stappen 1-4 hebt genomen, kan dit een probleem worden. Als je te veel matcht en teveel begint te praten, dan kun je eigenlijk met niets eindigen. “Een persoon die op twee konijnen jaagt, vangt uiteindelijk geen van beiden.”

 

Lees meer over succes op Tinder, op de blog van AttractionGym.

 

 

 

https://www.attractiongym.nl/tinder-tips/